FAQ

taxi hotel

Ja u kunt met uw pinpas en creditcard betalen in onze taxi’s. Onze taxi’s beschikken over een goedwerkende pinapparaat.

Taxi Den Haag en Omgeving heeft een wachttijd van 10 minuten in Den Haag, als het langer duurt dan neem we contact met u op en u hoort gelijk hoe lang het duurt voordat we bij u voor de deur zijn.

Ja uw huisdier mag mee als u van te voren aangeeft welke huisdier u meeneemt.

Ja u kunt een klacht indienen dan kunt u het beste onze klantenservice bellen en uw klacht doorgeven. Dan nemen wij de maatregelen als het nodig zijn. Telefoonnummer van onze klantenservice is 0702042998.

Ja u kunt een Taxibus bestellen voor 7 personen luxe Mercedes V-klasse of voor 8 personen Mercedes Vito

Ja dat kan. Wij zijn de eerste Taxibedrijf die werkt met Whatsapp. U kunt via Whatsapp Taxi reserveren. Chauffeur kan live locatie sturen dan weet u precies wanneer de de Taxi voor de deur is en u kunt ook uw Taxi live volgen.

Ja u kunt vooraf Taxiboeken dan komt u wel voordeliger uit. U hoort ook gelijk wat de prijs is.

Ja dat kan. U hoort het prijs gelijk van onze klantenservice als u bij ons Taxi bestelt zo voorkomen we onverwachte hoge  prijzen achteraf hoeft u niet schrikken van de prijs. Wij zijn de goedkoopste taxibedrijf van Den haag en Omgeving.

Ja u kunt een Taxi bestellen van Westland naar Den haag. U moet wel rekening houden met aanrij tijd. het duurt wel tussen 15 en 30 minuten afhankelijk van uw ophaal locatie.

Ja u kunt een factuur van ons krijgen als u de gegevens van de onderneming aan ons opgeeft. U krijgt ook een bon na de rit van de taxi chauffeur.

Als u binnen 5 minuten Taxi annuleert hoeft u niks te betalen. Voor de regioritten betaalt u 10 euro als u na 10 minuten Taxi annuleert.

Nee , bij ons  betaalt u geen voorrijkosten. wij hanteren geen voorrijkosten en wij hebben vaste Taxitarieven omdat u van een andere stad bestelt.

Ja u kunt een taxi bestellen vanuit Wassenaar. Wij hanteren geen voorrijkosten. Wij bieden ook  24/7 Taxidienst aan in Wassenaar.

U kunt telefonisch uw wijziging doorgeven als uw vlucht is vertraagt bijvoorbeeld. Onze klantenservice helpt u heel snel en hoeft u straks niet langer te wachtten op uw Taxi.

Ja het is mogelijk dat u als ondernemer zelf betaald voor uw gasten en personeel. We sluiten contract aan met u en u kunt dagelijks Taxi bestellen en wekelijks betalen. U krijgt een factuur na een week. Op deze manier  hoeven uw gasten en personeel niet te afrekenen in de Taxi. 

Ja u kunt ook online betalen als u bij ons taxi boekt. U krijgt het Iban nummer van onze klantenservice. Onze bank rekeningnummer staat ook in onze website onder contact. zo hoeft u niet te afrekenen in de Taxi.

Ja , Wij hebben ook ophaal service van verschillende luchthavens onder andere Schiphol, Rotterdam The hague Airport en Eindhoven Airport.

Schuiven naar boven