Diensten

taxi den haag diensten

Taxi Service

Wij bieden 7 dagen per week 24 uur per dag Taxi diensten aan in Den Haag. Reserveer uw taxi bij ons en profiteer van onze voordelige vaste Taxi Den Haag tarieven. Nachtvervoer en Regiotaxi, Veilig en Betrouwbaar Taxi in Den Haag.

Groepsvervoer Taxibus Den Haag

Taxi Den Haag en Omgeving heeft ook Taxibus klaar staan. Voor de groepsvervoer van 7 personen (mercedes v klasse luxe) of 8 personen ( mercedes Vito) bent u bij de juiste adres. Wij hebben 24 uur per dag 7 dagen per week Taxibus service in Den Haag.


Schiphol Service

Taxi Den Haag en Omgeving rijdt dagelijks van Den Haag naar Schiphol en van Den Haag naar Rotterdam Airport om klanten op te halen en weer terug te brengen. Wij zijn trots op onze Taxi Den Haag Airport service omdat wij het meest gekozen bedrijf zijn voor vervoeren naar Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Wij waarderen u als klant omdat u bij ons Taxi besteld en daarom hebben we luxe en schone Taxi’s.

Leerlingen Vervoer

Taxi Den Haag en Omgeving vervoert ook leerlingen en kinderen. Wij halen de Leerlingen /kinderen op van huis en brengen ze naar hun school. Als het zover is brengen we weer op tijd terug na de school. U krijgt ook een factuur en u kunt achteraf betalen. Wij rijden ook op rekening voor de scholen en Bso’s in Den Haag


Koerier Service

Taxi Den Haag en Omgeving heeft ook koerierdiensten vanuit Den Haag. Wij halen uw pakket of spullen op en brengen veilig en op tijd naar de opgegeven bestemming. U krijgt ook bericht als uw pakket aan komt bij de bestemming. Bel ons en profiteer van onze voordelige taxitarieven Den Haag.


Zakelijk Vervoer

Voor uw zakelijke ritten in Den Haag bent u welkom bij ons.Wij doen onze best om op veilige en betrouwbare manier u en uw gasten te vervoeren. Voor de grote bedrijven hebben we luxe taxi en taxibussen in Den Haag beschikbaar. Wij werken met ervaren en vakbekwame chauffeurs. Wij zijn altijd op tijd op de afgesproken locatie en u krijgt factuur achteraf en hoeven u gasten niet te afrekenen in de Taxi.

Schuiven naar boven